HolaMariola

dimarts, 18 de juny del 2013





PUBLIREPORTATGE O BRANDED CONTENT?

 



Des d'aquest mes de juny faig reportatges per ser emesos a EL SUPLEMENT de Catalunya Ràdio però amb un afegit: són reportatges patrocinats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Els faig en coordinació amb ells i tenen com a objectiu explicar quines són les actuacions i la feina que fa aquest organisme en els parcs, les platges, la llera del Llobregat i en el cicle de l'aigua de l'AMB.  És una feinada que no s'ha explicat i que els ciutadans no veuen massa. La línia que separa la publicitat del contingut ja no és tan clara. 







Cada vegada més la publicitat aposta pels continguts i per dona un "valor afegit" al simple reclam publicitari que està més que desgastat. 

M'agradaria que escoltéssis el reportatge que he fet en una visita amb escolars i tècnics de l'AMB al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona





 
La pregunta és: de quina manera podríem definir tècnicament el contingut?

No és publicitat encoberta. És un reportatge patrocinat però jo explico realment el què hem trobo. És una feina periodística. Penso que podríem incloure'l en l'anomenat

BRANDED CONTENT


Saps què és el Branded Content?
A diferència del que poden dir els més tradicionals i radicals, el Branded Content NO és publicitat disfressada de continguts. Podríem dir que va molt més enllà: Vol associar la marca a projectes i continguts d'interès per al públic.


D'aquesta manera ho defineix ROBERTO CARRERAS. Pots trobar més detalls en aquesta entrada del seu blog: http://robertocarreras.es/branded-content/


Et recomano que llegeixis els comentaris de la notícia. Hi ha un interessant debat :
http://gananzia.com/branded-content-contenido-con-publicidad-o-publicidad-disfrazada



LA MÚSICA DELS MEUS REPORTATGES 



Feliu Ventura "El que diuen els arbres"






Imagine Dragons " On Top of the world" 






He intentat posar-hi diversió, ritme, divulgació i informació. L'objectiu final és entretenir, divulgar i aportar valor. Ja t'avanço que no és feina fàcil però espero haver-ho aconseguit! 

Però, on classificaries el reportatge? M'agradaria saber la teva opinió ! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada