HolaMariola: Enganxats al mòbil, Crida Ester Quintana, Arenal Sound, Wall E, Nuovum i Ronalda

dijous, 8 d’agost del 2013

Enganxats al mòbil, Crida Ester Quintana, Arenal Sound, Wall E, Nuovum i Ronalda


#F5

  Enganxats al mòbil, Crida Ester Quintana, Arenal Sound, Wall E, Nuovum i Ronalda 




PRECAUCIÓ
Estem tan enganxats al nostra smartphone que fins i tot l'anem mirant mentre caminem pel carrer. Al poble de San Javier, Múrcia, l'alcade ha fet posar aquest senyal per evitar. Es calcula que a tot Espanya han mort d'atropellament 200 persones per anar despistades mirant el mòbil pel carrer. 





LA CRIDA
Ester Quintana ha difòs un vídeo per ajudar a localitzar dues persones que estaven gravant imatges el dia en què ella va perdre un ull. L'objectiu és aclarir els fets.





ARENAL SOUND 
Continua la polèmica i les queixes pel tracte que van rebre la Laura i set amics després del concert de Manel aquest festival de música de Borriana. Els agents de seguretat la van increpar perquè parlava català. S'ha convocat una piulada massiva pel pròxim dissabte a les 20.00 del vespre amb l'etiqueta #stopvalencianofòbia i dirigir-lo al compte @arenalsound. De moment els organitzadors han dit que havien subcontractat una empresa de seguretat de Jaén que no entenia el català/valencià.


Pots veure els debats i les crítiques generades al Facebook oficial del festival

Per cert, estem farts d'un nom especímen que circula per la xarxa. Jo li dic el TROLL HISPÀNIC. Es dediquen a iniciar debats a qualsevol lloc on hi ha alguna cosa escrita en català.  


WALL E 
Vols un Wall E a la teva vida?
Aquests enginyers l'han fet i expliquen com




FET A CATALUNYA  / www.nuovum.com

Una botiga virtual , e-commerce feta a Catalunya

És una plataforma de dissenyadors emergents. Ha nascut a Barcelona però té una clara projecció internacional. Es diu nuovum.com i és un e-commerce una botiga per comprar peces de dissenyadors emergents amb seu a Catalunya. Tracten les peces com a obres d'art. Un disseny espectacular i prendes que estan molt a la última. També tenen un blog molt interessant on t'expliquen tendències, esdeveniments musicals... tot molt hipster....

______________________________________________________________________________
Són les sabates d'aquest estiu 2013 i les pots comprar a www.nuovum.com


________________________________________________________________________________

LA RONALDA 
Cristiano Ronaldo li ha pagat un disc a la seva germana Katia amb el productor de la Lady Ga Ga





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada