HolaMariola: Estrenant #F5

dimarts, 16 de juliol del 2013

Estrenant #F5

#F5
Dimarts 16/07/13

Premem F5 i actualitzem la informació a la xarxa

TEMA F5
El rebot amb la indústria musical de Thom Yorke, líder de Radiohead. 



Ha decidit retirar els seus discos de SPOTIFY i RDIO. Diu que els serveis en streaming són injustos amb els artistes. No s'han retirat els temes de Radiohead sinó del seu projecte en solitari "Atoms for Peace".
 
Al seu twitter ha piulat: "No ens enganyem a descobrir nous artistes a #Spotify que no se'ls paga. Mentrestant els accionistes van guanyant diners. Així de simple"

La veritat és que Spotify és una eina de promoció. Moltes discogràfiques catalanes com Música Global ho utilitzen per donar a conèixer els temes i funciona. Ara bé, d'aquí a que els artistes guanyin diners... això és un altre tema. 


Alguns punts a tenir en compte: 
  • La versió Prèmium de Spotify dona millor so i la possibilitat de teni mòbil 
  • Rdio és una molt bona alternativa a Spotify. M'ha agradat. El tenim a Catalunya des del febrer de l'any passat. És dels creadors de Skype i Kazaa i l'han batejat com el “Twitter” de la música. Durant una setmana és gratuït. Després s'han de pagar 4,99 euros o 9,95 euros. Es basa molt en les recomanacions i a diferència de Spotify no hi ha versió gratuïta amb anuncis.  


EL TECNOCONSELL avui ... El Hashtag a Facebook




Des de fa poques setmanes ja podem fer servir el HASHTAG o ETIQUETA a Facebook. És un invent del canal Twitter i Zuckerberg no volia aplicar-ho però ho ha hagut de fer. És la única manera de poder seleccionar temes.
Com funciona?
Quan posem una paraula amb coxinet apareixerà en blau i clicable. Quan cliquem, accedim al Feed del Hashtag i veurem les publicacions de les pàgines i les persones que l'han fet servir.
Bé, veurem les publicacions d'aquelles persones que en la configuració del seu perfil de Facebook hagin posat que sigui Públic tot el què posen al mur.
També hem de tenir en compte dues coses: 

1)  Si crees un hashtag no te'l pots apropiar.
2) No atenció no hi ha Trending Topic. No podem saber quina és l'etiqueta que es fa servir més. 
 
Les marques ja s'estan fregant les mans. Volen entrar a les nostres converses a temps real i tenen tot el dret a fer-ho. Diríem que Facebook està treballant per posar-ho cada vegada més fàcil a les marques perquè entrin a les nostres converses.


De què hem d'estar pendents a la xarxa?

LOLI OF COSPEDAL @LoliCospedal
  "presidenta de Castilla-La Mancha y de mi comunidad de vecinos. Y algún día también de España, en ello estoy".

www.cancal.cat
L'Albert de Cal Florènciu ha creat el primer localitzador de llocs que comencen amb Cal i Can. El projecte fa més d'un any que funciona en col·laboració de l'Institut Cartogràfic de Catalunya. Cancal necessita dades. És una web col·laborativa que es proposa
crear el primer atles del segle XXI de tots els 'can' i els 'cal' de Catalunya. Ajuda'ls ! 





EL VIRAL 
Los Jardineros, un grup que ha tingut certa fortuna a internet amb cançons sobre futbol i que va estar a punt de guanyar un càsting a "Punto Pelota" per cantar una cançó sobre l'Eurocopa el 2012. Un detall: el nom del cantant: Willy Bárcenas que en aquest vídeo li dedica un tema a Roncero 



És el fill petit de l'ex-tesorer del PP ara a Soto del Real.







#F5
Dilluns 15/07/13

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada