HolaMariola

dimecres, 24 de juliol del 2013

#F5

Els meus #F5 d'avui, un dia en què Google presentava un seguit de novetats en el seu sistema operatiu Android. Tranquils, no ha presentat rès que hagueu de saber.






LES MARES BLOGAIRES 

És un fenomem que s'està fent gran per moments. Són mares joves i modernes que ens expliquen el seu dia a dia. El juny passat a Madrid es va fer una trobada on se'n van comptabilitzar un miler. Madresfera és un directori de mil blogs on hi ha Mónica Moratinos de Desmadreando, Sara Palacios de Mamas y Bebes, Ana Ribera Molinos a Cosas que me pasan, María Cañal a Escarabajos, bichos y mariposas, Carolina Simó a La casita de martina, Fátima Casaseca a Mama en Alemania o Vanesa Piñeiro a La orquídea dichosa...




Aquestes són mares i blogaires catalanes:

@Olga_Vallejo escriu el seu dia a dia i les reflexions al blog "Els més guapos del món"
 
Anna Revenga és l'autora de "A ray of sunshine", un blog fet amb molt gust on ens proposa cases rurals per passar un bon cap de setmana i petits detalls que ens poden fer la vida més agradable amb o sense nens.

Mariona Cardona escriu a La Niña sin nombre. És una mare dissenyadora. 



LA CAMPANYA
Una campanya molt posada "al dia". Això és #F5 !
El Banc de Sang i Teixits de Catalunya fa una crida perquè tots ens posem les ulleres vermelles de -0 al perfil de les nostres xarxes socials. Jo ho he fet. Es tracta de cridar l'atenció perquè donin sang els 0 negatius. Només ho és el 8 per cent de la població. 
És la millor sang, és universal.

La meva foto de perfil a Facebook

LA FOTO I LA PREGUNTA
És vestit de jove o vestit de senyora gran?
Maria Teresa Campos i Selena Gómez han coincidit amb el mateix vestit. 


La pregunta és: quina de les dues s'ha equivocat i no li tocava?
Jo tinc la resposta: És horrible i lleig tant per jove com per senyora.


EL VIRAL 
L'àvia bateria està revolucionant la xarxa. És un vídeo que ha penjat una botiga de bateries. Mira-te'l bé. Em dona la sensació que hi ha un moment que se sent so de bateria i ella no està picant. Serà el Phil Collins ... amb perruca ? 




EL TECNOCONSELL
Una extensió de Firefox i Google Chorome per tenir controlar quina persona ha obert o no el teu correu dels que li has enviat   www.Yesware.com/install/



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada