HolaMariola: Tendències tecnològiques i paraules clau del 2014

dimarts, 7 de gener del 2014

Tendències tecnològiques i paraules clau del 2014




He visitats blogs, diaris digitals especialitzats, he llegit què diuen els gurús tecnològics i us faig el meu rànquing de #paraulesclaus per aquest 2014


#4K
És la tecnologia de super Alta Definició pels televisors. Té quatre vegades més de resolució que una Full HD. Aquest 2014 hi començarà a haver pelis per poder veure amb 4K.



#0TV 
Zero televisió. Proliferarà cada vegada més la gent que s'apunta a no tenir un televisor a casa. Bé, amb matisos. Té el monitor de la tele però el fa servir per jugar a videojocs o per navegar per internet i veure els programes de la tele quan li vingui de gust i via internet. 



#DEPOrdinador 
L'ordinador de sobretaula more. Som infidels i el deixem de banda i marxem a voltar amb les tauletes i els mòbils.





#Tecno-Rellotges
Cada vegada portarem més tecnologia al damunt.  

  
#Tecno-cinemes
Cada vegada pagarem més per anar al cinema perquè el cinema, segons molts gurús, es convertirà en una mena de parc d'atraccions. Allà hi anirem quan volem una qualitat brutal.

 
#Biomètrica 
Estem farts de les contrasenyes. El 2014 prolifera l'ús de l'empremta o el reconeixement ocular per desbloquejar el mòbil, per exemple.



#EnsMedim 

Medir-nos a nosaltres mateixos. Ens volem conèixer més i seguir els nostres processos. Proliferen les aplicacions i els gadgets per aplicar-los a la nostra vida diària. D'això n'han parlat avui a Els Clickats de Catalunya Ràdio.
 


#Smartphones barats 
Estan arribant en massa els smartphoners barats. S'havia detectat que molts joves del nostre país es compraven mòbils xinesos online i ara han sorgit marques amb preus molt assequibles. A mesura que baixin els preus...menys escletxa digital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada