HolaMariola: 9 anys al MWC

dilluns, 24 de febrer del 2014

9 anys al MWC


#GSM2006
Sóc de les que el 2006 ja va anar al Congrés Mundial del món mòbil. Aleshores feia al costat de Joan Arenyes el programa “Què està passant'” de Ràdio 4. Era el primer programa radiofònic diari dedicat a les noves tecnologies. No m'ho invento. Ho pots comprovar visitant el nostre blog que continua penjat a la xarxa tot i que ja no l'actualitzem. El fem servir com a hemeroteca prehistòrica

qep.blogspot.com

 
#GSM2010
El 2010 parlava amb la boca petita per Ràdio 4 de les APLICACIONS. Es veu que hi hauria
uns "programets que ens podríem descarregar"... ( http://www.rtve.es/alacarta/audios/catalunya-expres/tecnologia-mes-destacat-del-mobile-world-congres/694455/) 





#GSM2011
El primer dia de congrés, els principals programes radiofònics fan programa en directe des del GSM-Mobile World Congress. Hi he anat cada any però va ser amb el “Tot és molt confús” de Pere Mas el 2011 i al costat d'Empar Moliner quan hi vaig ser en directe des de la zona on hi havia les empreses catalanes acollides per la Generalitat. Allà hi havia el meu amic Albert Cuesta que estava treaballant per aconseguir "Twitter en català". Va passar el conseller Felip Puig i el vam aturar.












ELS MEUS IMPUTS PRE-CONGRÉS

Abans dos apunts.
EL PRIMER / Si vols seguir aquesta edició des de qualsevol dispositiu o a casa, ho pots fer aquí: http://www.mobileworldcongress.com/mobile-world-live/ 

EL SEGON/ POCA XATI I MOLTS HOMES/ Els que hi van per primer cop segur que els sorprèn les performances de xatis que es fan. Milers d'homes seriososo, molts asiàtics, encorbatats que s'aturen a gravar una coreografia d'hostesses. Us ho avanço! ( això era el 2011) 





LA FOTO MÉS MEDIÀTICA
Es busca la foto que posa imatge a l'anunciada compra de Whatsapp per part de Facebook. És l'entrada directa de Facebook al món mòbil. És fer visible al món que Facebook va cap al mòbil i deixa de banda el PC com la majoria dels mortals. No és tant una entrada tècnica sinó fer visible que a partir d'ara el més important és tenir-ho tot al mòbil.

TAULÈFONS 
Es presenten telèfons grans: Taulèfons/ Phablets .- Arriben telèfons 


MÉS BARATS 
Mòbils amb programari lliure i més econònics amb operadores asiàtiques.


ALTRES GADGETS
Les polseres i els rellotges connectats al mòbil i la monitorització de la salut. 


EXPERIÈNCIA PUBLICITÀRIA
Com és ara la publicitat dels telèfons mòbils? Com ja ha passat en els cotxes, no s'explica que té un cotxe sinó com és l'experiència de conduir-lo. Amb els nous anuncis dels mòbils que es presenten, ara ja passem a l'experiència de tenir-lo. Un exemple: l'anunci del SONY.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada