HolaMariola

dijous, 7 d’agost del 2014

Una cançó, un joc i molts mems

Actualment cada notícia impactant de l'actualitat política té al cap de poques hores com a mínim una cançó, un joc i algún meme per molt trista i tràgica que sigui la notícia. Allò de "més val riure que plorar" a la xarxa es transforma en un "festival de l'humor". El cas de Jordi Pujol,  l'exemple més recent.


La notícia 




La cançó 

És una paròdia oportunista dels Mili Vanili però funciona com a viral que es propaga ràpidament pels ordinadors en una època estiuenca on ens aburrim i mirem el mòbil cada vint minuts, també a l'estiu.



El joc 

La gent de Events-QR van començar fent un joc d'alerta de pluges i ara acaben de treure a la botiga de Google Play i per Android un Pujol Gate. Enllaç per la descàrrega




Els mems

N'hi ha per a tots els gustos 

Per a clàssics. 
Els que creuen que són els ninotaires dels diaris els que fan les millores paròdies. Són els professionals de fer humor de l'actualitat. Amb internet els ha sortit competència. 



Per a historiadors
Els que miren sempre cap al passat.


Per a bromistes
Imatges que fan gràcia per si soles... 



Per a "gores"



Per a típics
És una broma ja clàssica...




El mem més viral. 
Va ser el més ràpid a fer-se i el més exitós pel què fa a la viralitat



Per a publicistes


Per a publicistes 2


Per a cinèfils

Per a nostàlgics




La reflexió final

L'actualitat política no havia estat mai tan divertida. A la xarxa tot és diferent. D'una notícia que ens indigna i que ens entristeix en traiem la part més humorística.
És evident que és una manera de defensar-nos. 
A internet tot es llegeix de forma transversal. Lectures o interpretacions que no s'entendrien un mitjà tradicional, a la xarxa les sabem interpretar i tampoc cal fer-s'hi mal. 

És el de sempre. Et diverteixes fins que et passa a tu, però la veritat és que jo, de moment, no m'he enriquit de forma il·lícita ni he fet res de dolent sinó tot el contrari... com a autònoma que sóc em sento bastant "maltractada" pel sistema. Això no em fa riure i crec que ni una cançó, ni un joc ni un mem... em faria riure... o potser sí? Sí






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada